Noutati Aeromania 2015

Concurs de fotografie la Aeromania - "O altfel de vacanță pe litoral"

Premii pentru super fotografii care participă la Aeromania. Cele mai bune imagini surprinse pe 4 iulie 2015 la Aeroportul Tuzla vor beneficia de cadouri pe măsură - zboruri de agrement, salturi cu parașuta, o expoziție specială și multe altele. 

Aeromania este raiul fotografilor de acțiune. Și ca fiecare an, Aeroportul Tuzla nu uită de cei care vin să privească avioanele prin lentila obiectivului. Concursul "O altfel de vacanță pe litoral - Aeromania!" are loc între 5 și 12 iulie. Fotografii care vin la Aeromania pe 4 iulie au șansa să câștige de două ori - imagini unice și premii valoroase.

Înscrierile în concurs se fac prin completarea unui formular care poate fi descărcat de pe http://facebook.com/RegionalAirServices sau de la birourile Regional Air Services. Imaginile vor fi apoi transmise pe email, pe adresa pr@regional-air.ro sau concurs@regional-air.ro. Desemnarea câștigătorilor are loc pe 15 iulie, ora 12.00.

Fiecare concurent poate să trimită minim 10 imagini sau un material video. Câștigătorii celor trei premii beneficiază de un zbor de agrement sau un salt cu parașuta, un afiș cu autografele participanților, o expoziție în incinta aeroportului și o sticla de vin.

Aeromania este un spectacol complex organizat de Asociația Regională pentru Promovarea Aviației cu sprijinul Regional Air Services - Aeroportul Tuzla. Pe 4 iulie, mii de spectatori vor vedea un regal de acrobație aeriană, concerte, un târg de aviație, o expoziție de aeronave, mașini de epocă și motociclete.

Drumul până la #Aeromania este mai frumos!
Autobuze RATC gratuite și parcări mai spațioase pentru cei care vin la Aeroportul Tuzla

 Dacă ai mai fost la #Aeromania știi că Aeroportul Tuzla devine neîncăpător pentru miile de turiști și localnici amatori de acrobații aeriene. Anul trecut, la Aeromania au venit peste 16.000 de vizitatori, iar anul acesta sunt așteptați și mai mulți. Organizatorii au găsit soluții convenabile atât pentru cei care vin cu mașina proprie, cât și pentru cei care preferă călătoria cu autobuzele RATC oferită gratuit. 

Regia de Transport în Comun (RATC) Constanța pune la dispoziție trei autobuze în ziua de 4 iulie. Mașinile pleacă de la Gara Constanța la orele 15.00, 15.30 și 16.00, iar orele de întoarcere sunt 20.00, 20.30 și 21.00. 

Autobuzele care merg spre Aeroportul Tuzla sunt marcate cu afișe "Aeromania" și inscripția "CURSĂ SPECIALĂ".

Dar asta nu e tot. Iubitorii aviației care ajung la Aeroport cu mașina personală vor avea parte de o experiență îmbunătățită. Organizatorii au pus la dispoziție trei intrări diferite și de 3 ori mai multe locuri de parcare. 

Aeromania este show-ul aviatic al verii. Spectatorii vor avea parte de muzică rock cu Mihai Mărgineanu, TAXI, Desant și The R.O.C.K.. Spectacolul este întregit de expoziția statică de avioane, elicoptere și mașini de epocă. 
Mai multe informatii in articolul cu concursul.
Va amintesc ca anul acesta avem si un concurs , puteti castiga o invitatie VIP in valoare de 60 de lei. 
Ce trebuie sa faceti pana pe 30 iunie 2015:
lasati un comentariu la articolul de la link (nu acesta ci cel de la link) cu numele, orasul de resedinta si adresa dv de mail pe modelul (nume at mail dot com)
+ {optional}ajutati promovarea evenimentului si sharuiti articolul pe facebook 
+ {optional} dati like paginii facebook RAS Aeroport Tuzla Lrtz si join la pagina evenimentului Aeromania 2015

Related:

Trimiteți un comentariu